Zombie Head Kopp

 159,-

Dessverre varen er utgått av vårt sortiment. Dette produktet har gått ut av vårt sortiment og kan ikke bestilles lengre. Varen kommer ikke inn på lager igjen og vi kan ikke besvare spørsmål i den anledning..

Når zombie-apokalypsen er her gjelder det å være forberedt. Vi har hørt at den eneste redningen om man blir bitt, er å drikke av en slik kopp.

Men hvordan kan det være tilfellet?
Jo, vi har jaktet på zombies i mange år og spart på samtlige hoder. Og for ikke så lenge siden kom vi frem til et bruksområde for disse hodene. Vi krympet hodeskallene, skrapte ut innmaten og satte dem i ovnen på den lokale pizza-restauranten. Når vi så fylte dem med væske, oppdaget vi at det kun etter noen minutter dannet seg superkule bakterier som uskadeliggjør det zombieviruset som akkurat nå sakte men sikkert sprer seg over jordkloden. Så om du ikke vil forvandles til en zombie kan det være bra å skaffe seg en sånn kopp.

Hvis du ennå ikke er smittet, men føler at du likevel vil bruke koppen, kan et tips være å fylle koppen med jordbæris og bringebærsorbet. Ta en skje og spis zombiehjerne.

Rommer ca. 4,7 dl.
Laget av keramikk.
Tåler ikke mikrobølgeovn eller oppvaskmaskin. Vaskes for hånd.