Super Mario 64 Nintendo DS

 299,-

Dessverre varen er utgått av vårt sortiment. Dette produktet har gått ut av vårt sortiment og kan ikke bestilles lengre. Varen kommer ikke inn på lager igjen og vi kan ikke besvare spørsmål i den anledning..

Super Mario 64, sjanger definisjonen Nintendo 64 klassisk, kommer nå på Nintendo DS med mange nye funksjoner som har fyll nytte av det nye bærbare systemet med dobbel skjerm, berørings skjerm og tråløs flerspiller modus!

Hver av de fire hoved karakterene har flere hoppe bevegelser som dekker store horisontale og vertikale avstander. Hver og en har unike bevegelser: Yoshi kan spise fiender og forvandle dem til egg som han kan kaste; Mario kan slå, sparke og vegg-hoppe til unaturlige høyder; super sterke Wario kan knuse betsemmte blokker; og Luigi kan hoppe kjempe høyt. Power Flowers gir alle karakterene ennå kule kraft, som usynlighet, flamme pust eller evnen til å flyte i luften.

Etter svar på en invitasjon, Mario, Luigi og Wario legger ut for åå nå en kongelig fest med Prinsesse Peach. Når de kommer frem til slottet, derimot, finner de merkverdig tomt. Samtidig, Yoshi våkner fra kvilen sin og finner slottet uhyggelig stille, og Mario, Luigi og Wario er ingen steder å se. Yoshi oppdager snart at Bowser har stjålet slottets Power Stars og fengslet den i slottets enorme samling av malerier. Det er opp til deg dynamiske duoen å finne ut hva som skjedde med Mario, Luigi og Wario og redde dagen.

Funksjoner:
  • Spill som Mario, Yoshi, Luigi og til og med Wario. Du må bruke hver og en av de unike egenskapene deres for å finne 150 Power Stars gjemt inni slottet og rundt.
  • Spill gjennom Eventyrlige bevegelser og prøv drøssevis av alle de nye touch-sensitive mini spillene.
  • Inviter tre venner til å spille i tråløs versjon, du kan spille med bare et Super Mario 64 DS spille kort.