Qwordie

 329,-

Dessverre varen er utgått av vårt sortiment. Dette produktet har gått ut av vårt sortiment og kan ikke bestilles lengre. Varen kommer ikke inn på lager igjen og vi kan ikke besvare spørsmål i den anledning..

Noe som det virker som om at mange har glemt litt i dagens samfunn, er selskapsspillene. Å være sammen med andre mennesker kan være utrolig morsomt. Jo, det er faktisk sant! Det er også utrolig morsomt å være verdens verste vinner og skryte hos en motstander. Ikke gjør dette alt for ofte, for da vil nok ingen spille med deg igjen.

Qwordie er en kombinasjon av en quiz og et ordspill. En spiller tar rollen som dommer. Hen leser opp et spørsmål, som for eksempel "Nevn en av de sju fargene i regnbuen". De andre spillerne skal med hjelp av brikkene sine stave riktig. Om man lykkes å sette sammen riktig svar, setter du ordene du brukte på hverandre. Disse fungerer som poeng. På esken spillet kommer i, finnes det mål hvor man kan bestemme spillets lengde. Når man det bestemte målet, har man vunnet!