Tilbake

Google Cardboard

Med over 1 million solgte eksemplarer tok Google teknikkverdenen med storm i fjor, da de lanserte Google Cardboard. Aldri hadde vel noen trodd at en slik enkel - og på grensen til nonchalant basal - teknikk kunne gi en slik heftig opplevelse. Med bare to par linser, kartong, magnet og en stor porsjon fantasi har Google klart å vise verden hvordan det er softwaren som setter grensene, og ikke hardwaren. Dette, i kombinasjon med at Google Cardboard benytter telefonens innebygde akselerometer og kompass, gjør at VR-settets muligheter er uendelige!

Google virtual reality kit kan benyttes med flere ulike smarttelefoner, både Android og iPhone. Per i dag finnes det et hundretalls apper til Android og noen færre til iPhone, selv om utviklingen for nettopp Apples telefoner virkelig har skutt fart!

Cardboard apper for Android finnes på Google Play

Apper for iPhone finnes på iTunes.

ULIKE MODELLER

AlphaGeek er en av få butikker i Norge der du kan kjøpe flere ulike versjoner av Googles VR-sett. Samtlige modeller er utviklet med ulike funksjoner og for å passe ulike modeller. Leter du etter en Cardboard som skal passe til din iPhone 6 eller andre telefoner (f.eks. Note-serien), med skjermer fra 5.1 tommer og oppover, skal du velge Google Cardboard XL. For øvrige telefoner anbefaler vi Google Cardboard Pro (VR-settet i plast) eller Google Cardboard. Og avslutningsvis, om du har forelsket deg helt i Googles 3D-briller, finnes det bare en versjon å velge: Google Cardboard Deluxue. Versjonen er laget kun i hardplast, kommer med vattert innside, hodebånd og bluetooth kontroll."

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.