Tilbake

GI EN GAVE TIL SVIGERMOR (FROM HELL)!

Du er i den situasjonen der du må skaffe en gave til din sjarmerende svigermor siden hun fyller år… I de fleste tilfeller skulle du aldri kjøpe noe til henne, men når hun har ordnet i stand en stor festdag til ære kan du ikke komme tomhendt. Ettersom hun ikke er din favorittperson her på jorden, har vi plukket frem noen gavetips til this lovely lady. Du finner flere lure gaver med tanke på kategorien morsomme gaver.

Ofte er hun en overbeskyttende hønemor som legger nebbet i bløt når det gjelder forholdet deres. Hun er også snobbete og liker dyre håndvesker. Derfor passer kyllingvesken utmerket som gave til svigermor…
Dersom du synes førstevalget var litt for snilt, kommer neste tipset her. Føles det ut som det alltid pågår en krig mellom deg og din svigermor? Hvorfor ikke bare gi henne dette BBQ forkledet så ser hun ut som den krigeren hun virkelig her, i alle fall på kjøkkenet.

 

Ekstra slitsomt blir det når svigermor har drukket litt for mye vin… og det hender jo som oftest på slektstreff og bursdagsfester. Gi henne dette XL-vinglasset så kanskje hun forstår at det finnes personer som ikke liker den mengden vin hun heller i seg. 

 

Om dere noensinne må sove over hos svigermor er det jo rene marerittet. Du tenkte å koble av og ta deg en dusj, men du får ikke være i fred på baderommet. Heng opp dette dusjforhenget i hennes baderom, så kanskje hun holder seg borte neste gang… En bursdagsgave på etterskudd siden du glemte å kjøpe noe til henne da hun fylte år for… 8 måneder siden!