Tilbake

Unnskyld, jeg ripet opp bilen - 5 gavetips til pappa

 

En gang er det på tide å gjøre det godt igjen for vår kjære far pga et ødelagt teppe, den oppskrapa bilen og musikken som du aldri ville senke ned volumet på. Du kan sikkert komme på utallige mange ganger der du har gitt faren din grått hår. Uansett om det er farsdag, pappas bursdag eller jul, så finner du noe som faren din vil ha her. Vi har nøkkelen til din fars forlatelse, for alt!

 

Blade Runner whiskeyglas i kristallIce cube of Sweden whiskeystenar

TIL: HAN SOM ELSKER HARRISON FORD OG WHISKEY

Er din pappa like steinhard som Harrison Ford? Da må han jo ha disse whiskeyglassene fra Blade Runner som er laget av håndblåst krystall, og de veier ikke mindre enn 600 gram per stykk. Sammen med en skikkelig røkt whiskey og disse stenene fra Ice Cube fra Sweden, har du nøkkelen til din fars hjerte.

 

 

Sith Lord morgonrock Star WarsDarth Vader and Son bok

TIL DIN PAPPA: BECAUSE HE IS YOUR FATHER

Mange pappaer går rundt i samme morgenkåpe de hadde på 70-tallet, det kan vi gi bot på. Pimp opp faren din i våre fete Star Wars-morgenkåper, aldri mer kjedelig pappa! Den har virkelig herlig materiale og passer alle. Vil du gjøre faren din ekstra glad, kan du legge til disse to herlige bøkene, Darth Vader and Son, og Vader’s Little Princess-dagbok.

 The Vamp trådlös högtalarsystemSmartphone projektor

TIL: DEN TEKNIKKGALE PAPPAEN

Er din pappa en sterk tilhenger av de seneste tekniske dingsene? Her har du to kule nyheter som kommer til å underholde faren din i måneder. The Vamp kan få enhver høytalere trådløs slik at faren din endelig kan senke ned volumet på søppelmusikken du spiller. Og med en projektor til smarttelefonen hans, kan du regne med å så se enda flere flaue familievideoer.

 Tactical Molle BBQ förklädeManliga barverktyg

TIL: KRIGSVETERANEN SOM ELSKER Å GRILLE

Dersom faren din er en slik gammel veteran, eller bare er stor fan av armeens MOLLE-system for oppbevaring, så er dette noe for ham! Nå kan faren din se skikkelig tøff ut mens han står og kjemper mot grillen, dette forkledet har plass til all tilbehør han kan tenke seg å trenge. Og med riktig mannlige barverktøy kan by inn på en ordentlig grillkamp.

 

 

 Parrot 2.0 drönare med kameraOllie

TIL: FAREN SOM ALDRI VOKSER OPP

Faren din må være en ordentlig brauter dersom du tenker å kjøpe en heftig drone til ham. Parrot AR.Drone 2.0 styres ved hjelp av hans smarttelefon, og et ordentlig monster når det kommer til radiostyrte fly. Dersom faren din foretrekker fart, så er Ollie det første valget med sine 22 km/h. Med disse gavene kommer du til å være din fars favoritt for alltid.