Tilbake

GAVE TIL GODISSTREIKEREN

Har du en venn eller søsken som bare elsker alt som er søtt og godt, og som nå har bestemt seg for å slutte med godisspisingen i et år… Eller kanskje du kjenner noen som godisstreiker hele tiden bare fordi de har så bra selvdisiplin. Æsj så stressende! Da har vi de beste gavetipsene for å sette kjepper i hjulet! Ta også en titt på vår godismeny, eller på våre kjøkkenmaskiner for flere gode råd!

 

Dersom dere drar på tivoli sammen, kjøper kompisen din fortsatt sukkerspinn selv om han er langt over 10 år. Ettersom dere ikke drar på tivoli hver dag, hadde komisen din neppe kunne tenkt seg at sukkerspinnet kom til å ødelegge godisdetoxen… Derfor synes vi at du skal gi en sukkerspinnmaskin slik at sukkerspinnfantasen kan spise sukkerspinn hver dag hjemme i sofaen! Ekkelt eller hva?! Hihi…

Å spise godteri hele dagen er rene drømmen for sukkernarkomanen. Tenkt deg om man kunne børste tennene med cupcake-glasur… Kompisen din kommer til å bli gærn på deg når du gir cupcake-tannkremen som funker som ekte tannkrem, men som smaker som cupcakes! Tenk å kjenne smaken av cupcakes før man sovner på kvelden.


"Ta en frukt istedet for godis” er noe enhver godtegris hater å høre, og som man bør venne seg til dersom man vil holde seg borte fra godteriet! Men denne sjokoladefontenen - enhver godiselskers drøm - kommer du garantert til å ødelegge helsekuren for din søtsugne venn!

 


Alle er litt svake for godis og spesielt om det ligger rett foran nesa på oss! Disse gavetipsene kommer å ødelegge godispausen for hvem som helst! På Roliga Prylar finner du masse heftig godis og morsomme maskiner for å lage den beste hjemmelagde iskremen eller slushen.