Tilbake

Gave til kjæresten, han

Er du på jakt etter en helt spesiell gave til kjæresten, en viktig støttespiller og samtalepartner i hverdagen. En du tilbringer mye tid med, gir komplimenter og som former hverdagen din. Vi ønsker å hjelpe deg med å finne den perfekte og kanskje litt annerledes gaven, som han med stor sannynlighet vil elske. AlphaGeek har satt sammen sine beste tips slik at du skal finne den perfekte gaven til kjæresten din.


“Den morsomme”

“Den morsomme” Ingenting er som litt humor i hverdagen. Er kjæresten din en humørspreder og glad i morsomme ting, så vil spesielt vår “Tactical Pizza Cutter” falle i smak. Pizzaoppdelingen har aldri vært mer presis! Sjekk også ut vår "Doctor Who Sonic Screwdriver lampe".

tactical pizzaskärare

 

“Den treningsfrelste”

Vi har mange fine produkter for den “treningsfrelste” kjæresten, han som er glad i å trene og forbrenne kalorier, gjerne flere ganger i uken. Den perfekte gaven for vedkommende vil være vårt “Fitbit Flex helsearmbånd”. Dette produktet er tilegnet for den som ønsker å holde styr på aktivitetene for å følge progresjonen fra uke til uke. Sjekk også ut vår Fitbit Flex tilbehør i forskjellige farger!

fitbit flex hälsoarmband

 

“Den fotballfanatiske”

Er kjæresten din en lidenskapelig supporter av fotball? I så fall har vi en rekke produkter som vil gjøre fotballettermidaggene ytterligere bedre. Ølglassene fra “Hopside Down” er veldig praktiske, da du slipper å være redd for at drikken skal bli kald. Som et supplement til disse har vi en ølformet snacksskål kalt “Beer Bites”.

hopside down ölglas

 

“Den sjakkinteresserte”

Har du en kjæreste som er glad i å teste sin intelligens vil vårt brede utvalg av diverse sjakkbrett være noe som utvilsomt vil glede han. Hvorfor ikke slå til med vårt “Championship Series Chess” sjakkbrett, en kopi av verdens mest kjente sjakkspill. Sjekk også ut "Sjakk Reise", "The Marshall Series Luxury Chess Pieces" og "Sjakk Batman Collectors Edition".

champion series schackbräde

 

Finner du ikke den perfekt gaven, så hjelper vi deg mer enn gjerne! Kom forbi på en kaffe, ring eller send en email. Eller anvend helt enkelt vår “giftfinder”. Det ville vi gjort!

Lykke til med gavejakten!