Tilbake

De perfekte innflytningsgavene


Er du på jakt etter gave til en venninne eller kompis som nylig har flyttet i eget hjem. Til den som akkurat har flyttet hjemmefra har vi massevis av presanger som passer i ens første egne hule. Nedenfor for du noen helt spesielle tips, som utvilsomt vil falle smak for den nyuflyttede:

For den som ikke er så glad i å lage mat, men samtidig ønsker å ha gode retter på menyen har vi den supersmarte automatiske sausvispen fra Stirr. Denne bidrar til å gjøre matlagingen vesentlig enklere, og er et fint verktøy dersom tiden ikke strekker til, noe den ofte ikke gjør. Sausvispen fra Stirr gjør at du slipper å være redd for at sausen brenner seg fast. Med andre ord en fin innflytningsgave som både passer for han og henne. Dersom du er en av de som elsker pizza, og gjerne spiser det opp til flere ganger i uken, så har vi denne utrolig anvendelige pizzamakeren med timer.

Er du på jakt etter gave til en te-elsker, så har du kommet rett sted. Den ultimate gave i denne henseende vil være vår Teasy tekoker, en tekoker som er enkel og bruke, samtidig som du kan følge med på både bryggingen og styrkeforholdet gjennom den klare glasskolben. Dette er en perfekt kjøkkenmaskin å ha for de kalde høst- og vinterkveldene. Er innflytteren glad i å bake? I så fall, har vi en svært anvendelig Muffin- & cupcakemaker som steker opp til seks muffins om gangen. Den finnes i fargene svart og rosa (Nb! Litt rimeligere).

En ypperlig innflyttningsgave som de fleste vil sette pris på er vår Waves eggkoker. Dette er en stilig eggkoker i moderne design med rustfri plate. Med denne redskapen har du muligheten til å koke opp til 7 egg samtidig og den gir klart lyd fra seg når eggene er ferdig. Flere synes det er vanskelig å separere eggeplommen fra hviten, spesielt om man er "ny" på kjøkkenet. Vi har et produkt som vil gjøre prosessen vesentlig enklere, nemlig vår Egge separator. Med denne lille dingsen kan du enkelt suge ut plommene og la alt det hvite være klar for marengsen din!


Er du ute etter en innflytningsgave til noen som er glad i vin, så vil vår vinkaraffel/lufter fra Conundrum være en perfekt gave for vedkommende. I tillegg til å ha et fint og moderne design har den også et fantastisk lufestystem som gjør at du slipper å bekymre deg for at vinen skal smake dårlig. Hva er vel bedre enn det? Et annet godt tips når vi først snakker om vin, er vårt XL vinglass (Obs! Inneholder kun 1 glass) som rommer hele 0.75 liter! Ganske morsom og genial gave eller hva?!


Finner du ikke den perfekt gaven, så hjelper vi deg mer enn gjerne! Kom forbi på en kaffe, ring eller send en email. Eller anvend helt enkelt vår “giftfinder”. Det ville vi gjort!


Lykke til med gavejakten!