Mister Lister

 269,-
269.00NOK

I den ville vesten skjøt man først og spurte etterpå. På samme måte fungerer dette spillet, med istedenfor kuler er ammunisjonen din blyet i blyanten din.

I Mister Lister spiller man en person som nettopp Mister Lister. Her er man både dommer og spilleder, mens resten deler seg opp i lag. Lister leser opp et spørsmål som for eksempel "Skriv ned de 10 største kattedyrene". Loven får noen sekunder på å skrive ned alle de svarene man kan komme på. Rop ut det riktige svaret først, så skriver Luster svaret på kortet sitt, og det blir det andre lagets tur til å gi et svar. Svarer man feil er man ute, til man drar et nytt kort. Det går frem og tilbake til kun ett lag står igjen.

Det finnes faktisk en annen måte å vinne på! På hvert kort finnes "Gull svar" også, som er vanskeligere. Da blir det en "Shootout". Lister leser et Shootout-kort, som for eksempel "Hvor mange øl drikker man under Oktoberfest hvert år?" 3,2,1, så viser lagene svarene sine. Den som er nærmest det riktige svaret vinner! Laget som først samler sammen tre vinner-kort vinner hele spillet!

Er gjengen din de tøffeste og raskeste quiz-mesterne i landet?