Blockbuster Partyspill

 366,-
366.00NOK

Har du noensinne sett en film? Perfekt! Da er du kvalifisert for en runde med dette fantastiske Blockbuster-spillet. Reis tilbake til "the good old days" med det gammeldagse VHS-futteralet, komplett med en Blockbuster-parkeringsplass som spillebrett. Men det er ikke bare kult å se på. Trolig er det også det mest spennende raske film-trivia-spillet der ute. Denne boksen er fylt av moro som er perfekt for å imponere den både den største filmnerden og den mest avslappede av tilfeldige kinobesøkere.

Det er så mange måter å spille på. Velg tre klassiske filmer, beskriv, sitér og spill dem ut for resten av laget ditt. Eller utfordre en spiller til en head-to-head showdown og rop ut så mange filmtitler du kan før tiden er ute. Eller vis dine skuespillerkunster når du løser ordgåter med over 200 ulike filmer. Chicken Run, anyone?

Samle sammen 4–12 spillere, popp litt popcorn og spill. Til forskjell fra andre filmspill trenger dere ikke å vite hvor mange ting Kubrick hadde på baderommet, eller hva Brandos favorittissmak er. Glem bare ikke å spole tilbake når du er ferdig med å spille, eller så kommer den grinete utleieren til å ta deg.